SNABBA LEVERANSER
SÄKRA BETALNINGAR
PERSONLIG SERVICE

Duffelbag Small 40L

239,00 kr
Tillgänglighet: I Lager
SKU
5009250

Sport/weekendbag i mycket tåligt och vattentätt material. Väskan har justerbart axelband med två mindre handtag på ovansidan. Ett större fack, två yttre sidofack och ett inre sidofack. En bra detalj är att väskan även kan bäras som en ryggsäck.

Modellbilden på väskan är i storlek Large 90L 

Storlek: 50 x 30 x 30 cm
Volym: 40 liter
Övrigt: Finns även i storlek Medium 70L & Large 90L

Mer information:
Modell Unisex
Funktioner Vattentät
Varumärke True North
SKU 5009250
Skriv din egen recension
Du recenserar:Duffelbag Small 40L

Tryck & brodyr på dina kläder!

Vill du profilera dina plagg och funderar på tryck eller brodyr? Vi hjälper dig hela vägen från start till att du har dina färdiga plagg hos dig. Vi har hjälpt företag och föreningar i närmare 20år att profilera sina plagg. Det går att trycka eller brodera på det mesta och vi hjälper mer än gärna till med allt från placeringar, inspiration och förslag. Har du ingen färdig logo till ditt företag eller förening hjälper vår backofficeavdelning med vektoriseringar och skapande av enklare logos. När du ska trycka eller brodera behöver vi en logo från dig i vektoriserad PDF eller EPS-format. Har du en logo men är osäker på om den är i rätt format så ordnar vi självklart även det.

Utöver de artiklar du hittar i vår webbshop kan vi även ta fram presentartiklar, pennor, paraplyer m.m med er logo vid förfrågan.

Vill du veta mer eller har frågor om pris?

Ring 0522-88144 eller mejla [email protected] så får du personlig hjälp!