Hybridväst reflex Komet (dam)

  • Hybridväst i lätt reflexvaddering fram och bak
  • Stretch
  • Andas och transporterar bort fukt
  • Väl anpassad till träning, promenad eller annan funktionell aktivitet
329,00 kr
Tillgänglighet: I Lager
Endast %1 kvar
SKU
41095-a

Hybridväst med en lätt reflexvaddering fram och bak för uteaktivitet i kalla och blåsiga förhållanden. Övriga partier är gjorda i ett stretchigt funktionsmaterial för effektiv fukttransport och ventilation. Två sidfickor med dragkedja. Något figursydd passform.

MATERIAL VADDERING: 100% polyester
MATERIAL ÖVRIGT: 90% polyester / 10% elastan

Finns även i herrmodell, se art. 41093

Mer information:
Modell Dam
Material Polyester
Funktioner Reflex
Varumärke deVal
SKU 41095-a
Skriv din egen recension
Du recenserar:Hybridväst reflex Komet (dam)

För att ditt reflexplagg ska hålla sig hela och fräscha länge bör du försöka undvika att tvätta plagget i maskin i den mån det går, utan först försöka torka av plagget med en ren våt trasa. Om du ändå behöver tvätta plagget råder vi att använda ett skonsamt (helst flytande) tvättmedel och ej använda sköljmedel då det försämrar ytskiktet på plagget. Tvätta i de grader som står på tvättrådet för ditt specifika plagg. Stäng alla eventuella knappar, dragkedjor och vänd plagget till avigsidan. Tvätta separat och låt torka hängande. Torktumla ej om inte tvättrådet tillåter.

• Tvätta separat

• Torktumla ej

• Tvätta 30° eller 40° beroende på vad tvättrådet säger

• Vänd utochin, stäng dragkedjor och knappar

Tryck & brodyr på dina kläder!

Vill du profilera dina plagg och funderar på tryck eller brodyr? Vi hjälper dig hela vägen från start till att du har dina färdiga plagg hos dig. Vi har hjälpt företag och föreningar i närmare 20år att profilera sina plagg. Det går att trycka eller brodera på det mesta och vi hjälper mer än gärna till med allt från placeringar, inspiration och förslag. Har du ingen färdig logo till ditt företag eller förening hjälper vår backofficeavdelning med vektoriseringar och skapande av enklare logos. När du ska trycka eller brodera behöver vi en logo från dig i vektoriserad PDF eller EPS-format. Har du en logo men är osäker på om den är i rätt format så ordnar vi självklart även det.

Utöver de artiklar du hittar i vår webbshop kan vi även ta fram presentartiklar, pennor, paraplyer m.m med er logo vid förfrågan.

Vill du veta mer eller har frågor om pris?

Ring 0522-88144 eller mejla [email protected] så får du personlig hjälp!

Hybridväst Komet 41095
Nedan tabell är det specifika plaggets mått i centimeter mätt när plagget ligger plant. Ha i beaktning att eventuell vaddering etc är medräknat så du kan ej jämföra måttet exakt med din kropp utan använd informationen som en indikation kring det specifika plagget mått jämfört med dig. För storleksguide klicka här

MÅTT (CM) S M L XL XXL
Byst 45 48 51 54 57
Midja 42 45 48 51 54
Stuss 46 49 52 55 58
Längd 65 67 69 71 73